Filmmaker Utrecht - Dion de Jong Creative

Filmmaker vinden in Utrecht ! Dion de Jong is een professioneel fotograaf en filmmaker en kan jouw bedrijf op de mooiste manier vastleggen op beeld. Op zijn website kun je voorbeelden zien van zijn werk. Wil jij ook een fotograaf of videograaf boeken die een mooie fotoreportage of film maakt voor jouw social media of website? Neem contact op met Dion de Jong. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer winst behalen door middel van goede foto- en videografie

Of je nu eigenaar van een webshop bent of (online) diensten aanbiedt; foto’s en eventuele videocontent op je website zijn ontzettend belangrijk. Zo belangrijk, dat ze zelfs doorslaggevend kunnen zijn voor de winst die je met je bedrijf behaalt. Het gaat daarbij niet alleen om de foto’s op je website, maar ook bijvoorbeeld op eventuele folders, brochures en ander promotiemateriaal waar je gebruik van maakt. Hieronder vind je een aantal redenen waarom goede fotografie en video’s kunnen leiden tot meer winst voor je bedrijf!

Bekijk onze video showreel!

Beeldmateriaal trekt de aandacht

Het menselijk brein reageert sneller op een foto of video dan op tekst. Bestaat een webpagina alleen uit tekst, dan zal men over het algemeen minder gemotiveerd zijn om deze te lezen dan wanneer er ook beeldmateriaal aanwezig is. Bovendien wordt de tekst sneller begrepen wanneer deze ondersteund wordt met beeld.

goede foto- en videografie wordt sneller onthouden

Naast dat foto’s en video’s op je website de aandacht trekken, worden ze ook nog eens beter onthouden dan tekst, vooral als ze gekoppeld worden aan een bepaalde emotie. Twijfel je tussen een promotiefilmpje en een promotietekst? Dan kun je dus beter voor een filmpje gaan!

Je merk koppelen aan een bepaalde emotie

Fotografie en videografie worden door bedrijven vaak gebruikt om een bepaalde emotie aan te wakkeren bij de consument. Wanneer je je content bijvoorbeeld koppelt aan een foto of video die een gevoel van blijheid of verbondenheid oproept, bestaat de kans dat de potentiële klant jouw merk gaat koppelen aan deze positieve emotie. Daardoor kan het zo zijn dat hij of zij eerder geneigd is het product aan te schaffen. Kortom, foto’s en video’s zijn niet alleen leuk, maar kunnen ook nog eens dienen als een effectief marketinginstrument!

Het belang van goede foto- en videografie voor je bedrijf

Wil je meer winst behalen met je bedrijf door middel van foto- en videografie, dan is het uiteraard wel van belang dat deze van goede kwaliteit zijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf wat foto’s of video’s te verzamelen via Google. Deze hebben echter vaak een lage resolutie, of ze worden door nog veel meer mensen gebruikt. Ook kan het zo zijn dat er copyright op deze beelden rust.

Om er zeker van te zijn dat alleen jij het beeldmateriaal gebruikt en dat de beelden optimaal aansluiten bij jouw bedrijf, kun je het beste de hulp inschakelen van een professionele foto- of videograaf. Zo ben je ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit.

Neem gerust contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!     

Voorbeelden van videografie:

Bekijk onze video showreel.
Scrol omlaag voor voorbeelden van fotografie!

Zoek niet langer naar filmmaker Utrecht !